Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Kingston 1GB microSD

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Bl@$t3r
Cestovatel
Cestovatel

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 13. 06. 07

Kingston 1GB  microSD Empty
PříspěvekPředmět: Kingston 1GB microSD   Kingston 1GB  microSD Icon_minitimeMon Jul 02, 2007 11:28 am

zdravim, omlouvám se, asi to nepatří do téhle sekce-(nevěděl jsem, kam to napsat), ale chtěl bych se zeptat, jestli ma někdo zkušenosti s touhle pam. kartou

http://www.agen.cz/produkt/43128/KINGSTON-1GB-MicroSD.htm

v různých internetových obchodech se cena pohybuje od 250-800, tak se chci zeptat, jestli to může být fake, nebo jestli se s tim někdo setkal už...
nejlepe jestli ji nekdo zkoušel v nokii n95. Diky za odpovedi
Návrat nahoru Goto down
Jirka71
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 11. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kingston 1GB microSD   Kingston 1GB  microSD Icon_minitimeMon Jul 02, 2007 2:46 pm

Ja mam presne tuhle kartu asi tri tydny.Kupoval sem ji v kemenym obchode za 400kc.Nemam teda N95 al v Motorole slape jak hodinky
Návrat nahoru Goto down
https://mobily.forumczech.com
marek_2080
Moderátor
Moderátor

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 11. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kingston 1GB microSD   Kingston 1GB  microSD Icon_minitimeTue Jul 03, 2007 3:24 pm

V n95 půjde na 100% Wink. Já mám 1GBminiSD v n73 a šlape jako hodinky Smile.
Návrat nahoru Goto down
Bl@$t3r
Cestovatel
Cestovatel

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 13. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kingston 1GB microSD   Kingston 1GB  microSD Icon_minitimeTue Jul 03, 2007 10:01 pm

hm tak miniSD, ale ne microSD...ale tak ja taky myslim ze to pude...jestli si ji bricknu, tak se asi po*****Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kingston 1GB microSD   Kingston 1GB  microSD Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kingston 1GB microSD
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Bazar :: Koupím-
Přejdi na: